На Вашето внимание: бързите зарядни станции KEMPOWER

Бързите зарядни станции за електромобили KEMPOWER

Системата за зареждане на Kempower S-Series е особено подходяща за бързо зареждане за електромобили и автобуси. С възможностите ѝ ще се запознаем на изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow

Статистиките за конструиране и продажба на автомобили през последните години са единодушни: дялът на електромобилите расте главоломно. Благодарение на качествата си, те могат да се използват за лични цели, за нуждите на продажбите, за логистиката. За да се придвижват те обаче, е нужно да бъдат захранвани с електричество. В тази посока е насочено участието на компания ЕНСИС в изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow, представяйки бързи зарядни станции за електромобили KEMPOWER.

Системата Kempower S-Series е създадена за бързо зареждане на електромобили. Тя е особено подходяща за бързо зареждане за електрически леки автомобили и автобуси. Благодарение на структурата и принципа на работа на динамичното разпределение, се оползотворява оптимално мощността при едновременно зареждане на няколко превозни средства.

Системата притежава модулна структура. Това дава възможност Kempower да предлага мощности от 40 kW до 600 kW. До началото на изложенията СИХРЕ и #RetailShow остават броени дни. От 15 до 18 март, в Интер Експо Център, ще получим подробна информация за KEMPOWER от специалистите на ЕНСИС в зала 1, щанд D8.

1