NatureConnect внася предимствата на естествената светлина в работната среда

Технологията съчетава различни LED осветителни тела като Daylight, Skylight и Lightscape с интуитивен контрол

Знаете ли, кой елемент е изключително важен фактор за ефективната работа в затворени пространства? Да – осветлението. А кое осветление е най-доброто? Това, което максимално се доближава до естествената светлина, разбира се. От 15 до 18 март ще да се запознаем с интересно предложение от BRONLIGHT – NatureConnect.

Решението за осветление NatureConnect от Signify внася предимствата на естествената светлина на закрито за удобна и атрактивна работна среда. Технологията съчетава различни LED осветителни тела като Daylight, Skylight и Lightscape с интуитивен контрол. ТакаПо този начин дава възможност за потапящи светлинни изживявания, свързващи ни с външния свят.

„Иновацията в осветлението NatureConnect е изградена върху доказани принципи на биофилния дизайн. Той имитира естествените модели на дневната светлина и създава удобна, ангажираща и атрактивна вътрешна среда“, информират ни от BRONLIGHT.

Предимствата

Използването на NatureConnect спестява енергия и намалява разходите. Подпомага естествения ритъм „ден-нощ“ на тялото и оставаме активни през деня, а през нощта почиваме пълноценно. Меката светлина създава вдъхновяваща среда и подобрява идентичността на обекта, помагайки за изграждането на жизнена, радостна и завладяваща атмосфера. С изброените дотук качества на NatureConnect, се увеличава ефективността на екипа и качеството на работа.

NatureConnect от Signify ще ни представят професионалистите от BRONLIGHT в зала 1, щанд D7. Ако сме заинтригували вниманието Ви, можете да посетите и сайта на производителя: www.signify.com

1