Retail Show представя кулинарни и индустриални аспекти от ХВП в ИЕЦ-София

Мащабна ще бъде съпътпстващата програма

Започват международните изложения за хранително-вкусовата промишленост – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк, Салон на виното и Retail show в Интер експо център-София (6-9 ноември). Събитието ще изкуши гостите си с професионална кулинария, вино, индустриална техника и решения, бизнес форуми.

Retail show ще представи машини, съоръжения, суровини и добавки, технологии и друга техника за производство, преработване, съхранение и предлагане на продуктите. По време на събитията изложителите ще покажат хладилна техника, конвектомати, машини за опаковане, бутилиране и почистване, софтуерни решения, оборудване за магазини, POS системи, апаратура за сигурност и охрана. Теми на събитието ще бъдат също транспортната техника, управление на енергията, климатична техника, хигиена и препарати.

В рамките на международните изложения е предвидена съпътстваща програма. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира Българо-румънски форум, Австрийското посолство обяви B2B срещи с австрийски фирми от ХВП и др.

Информация за Retail Show ще откриете и в сайта industryinfo.bg.

1