Създаваме перфектна атмосфера в търговския обект; ето как

Предложенията за LED осветление от BRONLIGHT осигуряват правилното осветление в търговския обект

Осветителните решения на BRONLIGHT помагат на клиентите при намирането на търсения продукт, актуалните промоции и рецепти

Правилното осветление в търговския обект оказва пряко влияние върху представянето и качеството на продуктите. От следващите редове ще открием предимствата на предложенията за LED осветление от BRONLIGHT.

Чрез продуктите компанията, която ще открием в зала 1, щанд D7, създава атмосфера за правилното показване на цветовете, съзнавайки, че текстурите на пресните продукти могат да бъдат истинско предизвикателство.

BRONLIGHT ще ни представи PHILIPS LIGHTING. Портфолиото от специални рецепти ви помага в търговския обект:
• да представите пресните си продукти по оптимален начин
• да запазите качеството на свежата храна и минимизирате отпадъците
• да забавите обезцветяването за по-дълъг срок на годност
• стимулира покупателната политика у купувача

За месото

Fresh Food Rose подобрява червеното месо и забавя обезцветяването. За мраморно месо изберете Fresh Food Meat; за по-малко наситен ефект.

Поддържайте рибата свежа

Fresh Food Frost има естествено, прохладно усещане за блестящи риби, които изглеждат хлъзгави и мокри. Това внася допълнително чувство за свежест и пресен улов.

Най-свежите плодове и зеленчуци

С монтирането на Fresh Food PremiumColor продуктите получават допълнителен блясък, надграждащ усещането за свежест. „Добре осветени плодове и зеленчуците могат да увеличат продажбите с до 3,5%“, твърдят специалистите от BRONLIGHT.

Вкусно сирене

Fresh Food Champagne намалява окисляването на липидите в сиренето. Това от своя страна способства за запазване на свежия външния вид и акцентира върху богатството от вкусове и аромати.

Пресен хляб и сладкиши

Шампанското добавя ефект към привлекателността на прясно изпечения хляб. По този начин изкушението за небцето изглежда още по-хрупкаво и апетитно.

Перфектни картофи

Fresh Food Champagne забавя озеленяването на картофите и подчертава свежия им вид. Експертите от BRONLIGHT напомнят, че до този процес се стига, когато картофите са изложени на светлина.

Интерактивно управление

Правилната светлина е от съществено значение за приятното пазаруване. „Оживете различни зони с гъвкаво осветление“, насърчават BRONLIGHT. Разнообразните предложения на компанията дават възможност за създаване на светлинни сцени за събития, сезони и промоции.

Interact Retail Indoor навигация

Интегрирането на вътрешната навигация в приложение за търговците на дребно улеснява купувачите в избора им. Чрез осветителните решения на BRONLIGHT клиентите получават помощ в намирането на търсения продукт, актуалните промоции, рецепти. Разбира се, висока е и добавената стойност за персонала, който по-лесно се ориентира за складирането на рафтове и изпълнението на онлайн поръчки.

1