СИС Технология с палитра от решения за Вашия бизнес

Технологичните фирмени предложения са насочени към по-доброто обслужване, подобряването на ефективността и постигане на по-висока скорост на търговската услуга

„СИС Технология е софтуерна компания – пазарен лидер сред производителите на търговски и бизнес софтуер в България, дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и иноватор в разработването и производството на терминали за самообслужване“. По този начин представят своята компания професионалистите от СИС Технология. Фирмените предложения предстои да видим съвсем скоро – по време на двете паралелни изложения #RetailShow и СИХРЕ от 15 до 18 март в Интер Експо Център.

Компанията ще представи част от своето портфолио. „Убедени сме в полезността на нашите продукти за Вашия бизнес“, споделят от СИС Технология.

Бързо, лесно и удобно с терминали за самообслужване

Заменете действията по приемане на поръчка и нейното заплащане с терминал за самообслужване. Устройството отменя необходимостта от присъствието на касиер и служител за приемане на поръчки. По този начин се увеличава ефективността на служителите, чиито усилия могат да бъдат насочени в по-трудоемки дейности.

Клиентът поръчва и извършва плащането самостоятелно, а служителят изпълнява и предава поръчката. На щанда на СИС Технология присъстващите ще разгледат различни типове терминали за самообслужване и да се убедят тяхната ефективност, сигурност и лесна употреба.

Електронни етикети за автоматизиране на процеса по ценообразуване

Искате ли да видите как с натискането на един бутон можете да актуализирате всички цени в търговския обект? Предлаганите от СИС Технология електронни етикети ще събудят интереса на посетителите на #RetailShow. Чрез демонстрациите на живо всеки ще може да се убеди в лесното им управление и ползите от внедряването им.

„Без повече грешки, без забавяне, без ангажиране на служителите с непродуктивни дейности. Нека електронните етикети работят за Вас и вместо Вас. Точната цена, върху точния продукт, точно на време“, призовават от компанията. СИС Технология е представител на Pricer, която има над 240 млн. инсталирани електронни етикета в над 70 държави.

Висококачествен специализиран ритейл хардуер

СИС Технология ще представи най-ново поколение All in one POS системи на лидера в системите за търговия на дребно в Европа – Diebold Nixdorf. Системите имат ергономичен и впечатляващ дизайн и са изключително удобни за работа. С тях обликът на търговската зала става по-атрактивен и могат да бъдат използвани за допълнителна реклама.

„На щанда ни ще се запознаете и с висококачествените и надеждни продукти на лидера в производството на баркод скенери и мобилни компютри – Datalogic“, информират от компанията. Посетителите на изложение #RetailShow ще се уверят в качествата. И ще установят, защо водещи търговски вериги се доверяват на Datalogic и СИС Технология като техен официален представител.

Какво още?

Ако работите с теглови стоки, със сигурност ще проявите интерес към новите попълнения във фамилията везни на Mettler Toledo. Те имат здрава конструкция и прецизност на теглене, която гарантира на потребителите безпроблемна работа за дълъг период от време. Някои от моделите в серията имат възможност за централизирано менажиране и управление на рекламни послания на клиентския дисплей. Това ще бъде демонстрирано на място.

„Заповядайте на щанда на СИС Технология, където сме подготвили още интересни предложения за малки и средни търговски обекти“, призовават от компанията. Те ще демонстрират възможностите на иновативните си продукти в зала 1, щанд D3 на изложение #RetailShow.

1