Системите за почистване, с които се пестят разходи и усилия

Почистването с EV е напълно естествен и природосъобразен метод за дълбоко почистване

Откриваме EV ATLANTIS, EV Poseidon, EV Atlas в зала 2, щанд С4. Уредите дават възможност за природосъобразен метод на почистване.

Системите за почистване са нужен елемент във всеки икономически сектор. С пълна сила това важи и за хорека и ритейла. В унисон с потребностите на двата сектора, от 15 до 18 март предстои на изложения СИХРЕ и #RetailShow да открием предимствата на системите за почистване от Ev Inernational.

„Иновативните системи за екологично почистване EV са създадени благодарение на дългогодишния опит и задълбочени изследвания“, коментират от компанията. Използваната  технологията позволява почистването и дезинфекцията на всички видове повърхности само с чешмяна вода. Машините трасформират водата в чиста висококачествена суха пара BlueSteam™, която премахва упоритите замърсявания бързо и ефективно, без физически усилия, търкане и увреждане на повърхностите.

Природосъобразен метод

Сухата пара прониква дълбоко в пукнатините, където почистващите химикали не могат да достигнат. Вследствие на това унищожава микроорганизмите и бактериите чрез термичен шок и благодарение на комбинацията от ниска влажност, високо налягане и висока температура само след секунди оставя повърхността суха.

Почистването с EV е напълно естествен и природосъобразен метод за дълбоко почистване

Но какви предимства ни дава сухата пара? Сухата пара с температура 150 °C – 180 °C (305 °F – 356 °F) гарантира лесно и безпроблемно почистване. Чрез нея се постига:

  • обезмасляване
  • дезинфекция
  • унищожаване на бактерии
  • неутрализиране на миризми

Почистването с EV е напълно естествен и природосъобразен метод за дълбоко почистване. Без почистващи препарати и дразнещи миризми, парогенераторите EV са подходящи за професионална употреба в зони със силно замърсяване.

На какво още са способни системите за почистване EV? Предстои да разберем. В зала 2, щанд С4 на компания Ev Inernational.

1