Стартира първото в България и на Балканите Retail Show

Иновации и подаръци от I-CASH и ZIT очакват посетителите на изложението в Интер Експо Център

В Интер Експо Център днес стартира първото по рода си в България и на Балканите изложение, посветено на ритейл индустрията. RetailShow 2019 събира под един покрив фирмите производители и вносители на оборудване и услуги от сферата на търговията, участници от цял свят, стотици щандове и възможности за делови контакти.

Професионалистите от няколко индустрии си дават среща в шест изложбени зали на Интер Експо Център от 6 до 9 ноември, за да покажат най-доброто и да предложат качествени продукти и услуги на клиентите и бъдещите си бизнес партньори.

С огромен интерес се очаква участието на утвърдените български компании ZIT и технологичният й партньор I-CASH. Те ще покажат поредните си иновации – най-доброто облачно СУПТО /софтуер за управление на продажбите/ на I-CASH, в комбинация с утвърдилите се на пазара касови апарати ZIT.

Сред големите хитове на RetailShow се очертава най-използвания облачен СУПТО I-CASH, подходящ за най-различни обекти: ресторанти, магазини, фирми за услуги, складове на едро, онлайн магазин с електронна касова бележка.

Посетителите на щанд A14 в зала 4 на Интер Експо Център имат ексклузивната възможност да закупят облачен софтуер с план “I-CASH Старт” за 18 месеца и да получат БЕЗПЛАТЕН касов апарат ZIT B30. Всеки лично може да се убеди в отличната съвместимост на двата продукта, като направи експеримента да поръча продукт от демонстрационния онлайн магазин и да получи електронна касова бележка директно на своя имейл!

Посетете най-голямото бизнес събитие в столицата безплатно! Допълнително информация можете да откриете ТУК.

Снимка: business.dir.bg

1