Технологиите от последно поколение за контрол на достъп в хотела

Съвременната действителност е силно свързана с високите технологии, улесняващи достъпа за гостите в хотела. На СИХРЕ и #RetailShow компания МАЙНИНГ ще демонстрира на хотелиерите съвкупност от решения.

За да бъде успешен хотелът, който менажираме, е нужно той да отговаря на клиентските очаквания. Съвременната действителност е неразривно свързана с високите технологии. Те  улесняват достъпа за гостите, контрола на климатична и управлението на всички съпътстващи системи в хотелската стая.

Съвкупност от решения ще предложи на хотелиерите от 15 до 18 март фирма МАЙНИНГ. В зала 2, щанд D2, компанията ще представи най-новите безжични On-Line решения за контрол на достъп до хотелски стаи. Сред тях е външен панел с RFID четец за безконтактни чип карти, с възможност за управление на електромагнитна брава, с модерен дизайн от стъкло в черен цвят и бутон за звънец. Друго решение е панелът с индикатори НЕ БЕЗПОКОЙТЕ и МОЛЯ, ПОЧИСТЕТЕ и разбира се – звънец за повикване.

Към хотелската  системата може да бъде включен и енергоспестител за управление на електрическите консуматори в хотелската стая. Той се задейства само от Mifare картата на стаята.

Още подробности за системата

Връзката с хотелската мрежа и On-Line режима на работа се осъществява чрез мрежови конвертори 433 MHz/TCP/IP. Един конвертор обслужва до 20 стаи и обикновено е достатъчен за един етаж, при по-голям брой стаи се добавят допълнителни конвертори. Безплатнят софтуер за управление на статута на стаите Guest Room Management Software включва функции за контрол и мониторинг в реално време на заетостта на хотелските стои, заявки за почистване, състояние на термостатите (ако има монтирани) и други функции. Програмирането на чип карти на гости се извършва на рецепцията чрез енкодер за безконтактни карти.

С предимствата и спецификите на системата за контрол на достъпа от поколение фирма МАЙНИНГще ни запознае от 15 до 18 март в зала 2, щанд D2.

Какви са предимствата да се регистрирам онлайн за посещение на #RetailShow?

Важно за ритейл и хорека секторите: от 15 до 18 март предстоят изложения #RetailShow и СИХРЕ

1