Важно за ритейл и хорека секторите: от 15 до 18 март предстоят изложения #RetailShow и СИХРЕ

Двете изложения се провеждат в Интер Експо Център от 15 до 18 март

На живо и в надграден формат, залите на Интер Експо Център приемат двете ключови събития


Организаторите на изложения #RetailShow и СИХРЕ обявиха окончателните дати на ключовите за хорека и ритейл секторите събития. Бизнес платформите ще се проведат наживо и в надграден формат от 15 до 18 март. Разбира се – в Интер Експо Център.
На живо изложение СИХРЕ ще събере водещи производители, дистрибутори и доставчици на професионално кухненско оборудване и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес и софтуер. В последното издание на бизнес форума продукти, разработки идеи и концепции представиха 150 български и чуждестранни изложители. Присъствието на посетители от България, Германия, Испания, Италия, Гърция и Македония затвърди водещото значение на СИХРЕ като бизнес платформа за  Балканския полостров и цяла Източна Европа.

Последното издание ни срещна с шеф-готвачи от световната сцена. Проведоха се кулинарното събитие GastronomiX и националната квалификация за Bocuse D’or. Поставено бе началото на професионалния формат „Дигитален семинар за хотелиери и ресторантьори“ и семинарите „Успешният хотел“ и „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“.

#RetailShow – първото ритейл изложение в България и на Балканите

#RetailShow, единственото по рода си изложение в България посветено на ритейла, обединява сектора от 15 до 18 март. B2b платформата ще съсредоточи вниманието на бизнеса върху динамичните процеси и технологични новости. Ключовата си роля изложението доказа с първото издание през 2019г. Тогава се превърна в платформа за специалистите в ритейла. С второто издание на #RetailShow организаторите дават заявка за надграждане на единствения формат в България и Балканския полуостров, предоставящ възможност за запознаване с тенденциите и развитието на технологиите за търговия на дребно, мобилните решения, плащанията, технологиите за сигурност, стратегиите за успех и др.

„Паралелното провеждане на живо на СИХРЕ и #RetailShow е много ценно, защото ще създаде още по-голяма добавена стойност за присъстващите“, коментират специалисти от двата сектора. Те отчитат постоянния стремеж на организаторите да надграждат изложенията, чрез реализиране на нови и профеждане на утвърдени професионални събития.

Като изключителна възможност представителите на двата тясно свързани бранша определят възможността за бизнес контактите на живо, които от 15 до 18 март ще могат да осъществят в Интер Експо Център. Повече за изложенията ще откриете и в двата сайта: www.sihre.bg и www.retailshow.bg .

1