Бързина на работа, индивидуален подход и мултифункционалност: предложенията на Томеко

В зала 2, щанд А5, предстои да видим SPEED-X™ на UNOX, CORE, GEMM и още много уреди и технологии

Технологичност. Думата е водеща за успеха в съвременния хорека сектор. Посветени във внедряването на иновативните продукти, на изложение #RetailShow професионалистите от фирма ТОМЕКО ще ни запознаят с редица високотехнологични уреди за хорека сектора. Нека направим бърза предварителна обиколка на щанда им.

В зала 2, щанд А5, предстои да видим SPEED-X™ на UNOX. Това е първият в света парен конвектомат. Уредът е комбиниран с  фурна за бързо готвене и система за самоизмиване.

Паралелно със SPEED-X™ на UNOX, ще се запознаем и с качествата и предимствата на CORE. При него водещ е индивидуалният подход. Защото висококачественият кухненски моноблок CORE се изработва по индивидуален проект – според спецификите и нуждите на всяка кухня.

Мултифункционалност. Това е определението, което както ние, така и със сигурност посетителите на изложение #RetailShow 2022 ще дадат на GEMM. Високотехнологичният уред е мултифункционален шоков охладител/замразител. Едновременно с това е втасвател и уред за бавно готвене в едно с 5, 10 или 15 тави. Всички тези характеристики превръщат GEMM в рационално решение за различни производства.

Бързата предварителна обиколка на щанда на ТОМЕКО завърши. Затова с нетърпение очакваме датите от 15 до 18 март, когато на живо, в рамките на изложение #RetailShow професионалистите от компанията ще ни разкрият на живо всички възможности на високотехнологичните си предложения за хорека сектора.

1